Τουριστικός οδηγός για τις Σεϋχέλες στα ελληνικά

Ηλεκτρονικός οδηγός για τις Σεϋχέλλες στην ελληνική γλώσσα υπάρχει πλέον στη διεύθυνση www.trinaseychelles.com

Με λεπτομερείς περιγραφές ταξιδιωτικής φύσεως και έναν πλήρη κατάλογο πακέτων και υπηρεσιών, που περιλαμβάνει πληροφορίες για διαμονή, αξιοθέατα, δρομολόγια πτήσεων από Αθήνα, ενδεικτικές τιμές πακέτων και προσφορές, η ιστοσελίδα ενημερώνει, ψυχαγωγεί και κατευθύνει τον χρήστη, παρέχοντας κάθε λεπτομέρεια για τις Σεϋχέλλες.

Εκτενής αναφορά γίνεται σε 11 από τα 115 συνολικά νησιά του συμπλέγματος. Για κάθε νησί, παρουσιάζεται ενδελεχής κατάλογος των κυριότερων ξενοδοχείων με σχολαστικές περιγραφές των υπηρεσιών που προσφέρουν, των τοποθεσιών τους και των τιμών ανά κατηγορία δωματίου. Υπέροχο φωτογραφικό υλικό συνοδεύει κάθε παρουσίαση δίνοντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη άποψη τόσο για κάθε νησί ξεχωριστά, όσο και για το ξενοδοχείο επιλογής του.

Το site παραθέτει χρήσιμες πληροφορίες για δραστηριότητες όπως η ιστιοπλοϊα, οι καταδύσεις, το snorkeling και το ψάρεμα.

Οι τουριστικές αρχές της χώρας έχουν επιβάλλει πλαφόν 4,000 επισκεπτών ανά μέρα, ούτως ώστε να μην διαταράσσεται η αίσθηση της ιδιαίτερης μεταχείρισης των τουριστών, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούν, να βρεθούν σε μια μαγευτική παραλία για αποκλειστική χρήση.

(πηγή: δελτίο τύπου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: