Στις κουζίνες του κόσμου

Ποια είναι τα καλύτερα εστιατόρια του Παρισιού; Πού θα πιείτε τη γευστικότερη μπίρα στην Αυστρία; Ποιες είναι οι σπεσιαλιτέ της Βραζιλίας; Πώς μπορείτε να κλείσετε από το σαλόνι του σπιτιού σας τραπέζι για την επόμενη εβδομάδα, όταν θα βρίσκεστε στη Νέα Υόρκη; Ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό των Ρώσων και ποια εστιατόρια πρέπει να αποφύγετε στη Σιγκαπούρη; Προτού φτιάξετε τις βαλίτσες σας ανοίξτε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας και ταξιδέψτε με το ποντίκι σας στις κουζίνες όλου του κόσμου.

ΚΙΝΑ www.chopstix.com
Χρήσιμες πληροφορίες για την κινεζική κουζίνα, τα παραδοσιακά πιάτα της και το πάντρεμα των ασιατικών γεύσεων. Μην αμελήσετε να ρίξετε μια ματιά στη λίστα με τους κανόνες καλής συμπεριφοράς στο κινεζικό τραπέζι π.χ., "όταν τρώτε κρέας με ξυλάκια μη διστάσετε να φτύσετε τα κόκαλα στο τραπεζομάντιλο".

ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ www.indochef.com
Ολες οι πληροφορίες για να γνωρίσετε τη γευστικότατη κουζίνα της Ινδονησίας, χωρισμένες ανά περιοχή.

ΙΤΑΛΙΑ www.dolcevita.com
Η αγαπημένη ιστοσελίδα όλων όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν στη γειτονική μας χώρα. Αμέτρητες διευθύνσεις, πληροφορίες και χρήσιμα tips (π.χ., εύχρηστο λεξικό για τις παραδοσιακές τοπικές σπεσιαλιτέ που θα συναντήσετε σε αρκετές επαρχίες) για την πεντανόστιμη κουζίνα των Ιταλών.

ΡΩΣΙΑ www.ruscuisine.com
Ο,τι έχει σχέση με το ρωσικό τραπέζι θα το βρείτε σε αυτή την άρτια οργανωμένη ιστοσελίδα.

ΙΑΠΩΝΙΑ www.japanweb.co.uk/listing/index.htm
Ξέρατε ότι ένα από τα αγαπημένα πιάτα είναι τα "αβγά-μάτια"; Τροποποιούν, βέβαια, λίγο τη συνταγή προσθέτοντας στο τηγάνι λίγη σος σόγιας, αλλά τα υλικά και ο τρόπος παρασκευής είναι ίδια.

ΗΠΑ www.foodline.com
Ενας ενημερωμένος κατάλογος των εστιατορίων 24 αμερικανικών πολιτειών στα οποία μπορείτε να κάνετε κράτηση μέσω του υπολογιστή σας. Επίσης στην ίδια ιστοσελίδα θα βρείτε πρακτικές πληροφορίες από ντόπιους χρήστες της διεύθυνσης οι οποίοι σας προτείνουν τα κατάλληλα εστιατόρια για τα διάφορα γεύματα της ημέρας μεσημεριανό στο Λος Αντζελες, δείπνο στη Νέα Υόρκη κτλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: