Νέο ταξιδιωτικό portal για την παγκόσμια κοινότητα ομοφυλοφίλων

Online βρίσκεται επίσημα από αυτή την εβδομάδα - ενόψει του εορτασμού του Αγίου Βαλεντίνου - το νέο ταξιδιωτικό portal gaypedia.com, που στόχο έχει την ενημέρωση της παγκόσμιας κοινότητας ομοφυλοφίλων για τουριστικούς προορισμούς, φιλικούς προς αυτήν, παρέχοντας ταυτόχρονα κάθε πρόσθετη πληροφορία για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Το gaypedia.com είναι εξειδικευμένο στις ταξιδιωτικές προτιμήσεις των ομοφυλόφιλων, ενώ τα εγγεγραμμένα μέλη του έχουν τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν το περιεχόμενο του portal, να ανεβάσουν φωτογραφίες και βίντεο, αλλά και καταγράψουν τις εμπειρίες τους από τις διακοπές τους σε έναν τουριστικό προορισμό.

"Ο κόσμος των ομοφυλόφιλων αλλάζει τόσο γρήγορα που πολλές φορές βρίσκουμε πληροφορίες σε ταξιδιωτικούς οδηγούς για εκδηλώσεις που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί" ανέφερε ο κ. Ryan Haynes, Διευθυντής Μάρκετινγκ του gaypedia. "Δεδομένου του μεγέθους της παγκόσμιας ομοφυλόφιλης κοινότητας, αλλά και του ολοένα αυξανόμενου αριθμού εκδηλώσεων, σχεδιάσαμε αυτό το portal, με στόχο τα μέλη της κοινότητας μας να βρίσκουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για ένα γεγονός συγκεντρωμένες εδώ".

"Ήταν βασικό" πρόσθεσε ο κ. Haynes "να συμπεριλάβουμε μια θεματική ενότητα με όλες τις νομοθεσίες περί ισότητας αναφορικά με τους ομοφυλόφιλους στους τουριστικούς προορισμούς, αφού σε πολλές χώρες ακόμη και σήμερα εγείρονται θέματα ρατσισμού εναντίον τους, δημιουργώντας άσχημες συνθήκες".

(πηγή: www.traveldailynews.gr, 13/2/2008)

Δεν υπάρχουν σχόλια: