Εγκεκριμένος Τουριστικός Προορισμός για τους Κινέζους και οι ΗΠΑ

Διμερή συμφωνία για την ελεύθερη προώθηση και διαφήμιση προορισμών των ΗΠΑ στην Κινέζικη αγορά από την ερχόμενη άνοιξη υπέγραψαν τον Δεκέμβριο οι δύο χώρες, επιτρέποντας έτσι στους Κινέζους την πραγματοποίηση ταξιδιών και προς τις ΗΠΑ, που αποτελούν πλέον Εγκεκριμένο Τουριστικό Προορισμό.

Μιλώντας πρόσφατα στο Business Show της Κίνας, ο Γενικός Διευθυντής της ChinaContact, που εξειδικεύεται στην είσοδο επιχειρήσεων στην κινέζικη τουριστική βιομηχανία, κ. Roy Graff, εξέφρασε την ικανοποίηση του από την υπογραφή της συγκεκριμένης συμφωνίας, αφού θα αυξηθούν οι αφίξεις Κινέζων στις ΗΠΑ, ενώ από την άλλη συνέστησε προσοχή στην εφαρμογή της συμφωνίας.

Όπως εξήγησε, η εμπειρία της Αυστραλίας και της Ευρώπης από την υποδοχή Κινέζων τουριστών μπορεί να φανεί χρήσιμη στην αμερικάνικη τουριστική βιομηχανία, ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για την έλευση των Κινέζων. Παρόλο που η Κινέζικη αγορά είναι τεράστια, σημείωσε, απατείται προσοχή στη διαχείριση της, με στοχευμένη στρατηγική μάρκετινγκ και ειδικευμένες εκστρατείες πώλησης.


(πηγή: www.traveldailynews.gr, 7/1/2008)

Δεν υπάρχουν σχόλια: