Οι πτήσεις της GB Airways διαθέσιμες προς πώληση από την easyJet

Τριάντα δύο νέες διαδρομές για το καλοκαίρι του 2008, οι οποίες μέχρι πρότινος εξυπηρετούνταν από την GB Airways, είναι πλέον διαθέσιμες προς πώληση στην ιστοσελίδα της easyJet. Οι νέες αυτές διαδρομές περιλαμβάνουν δημοφιλείς θερινούς προορισμούς όπως αυτούς της Μυκόνου, του Ηρακλείου Κρήτης, της Κέρκυρας, της Ρόδου, αλλά και πληθώρα άλλων καλοκαιρινών θέρετρων ανά τον κόσμο.

Η επέκταση του δικτύου της easyJet, έρχεται να επιβεβαιώσει την από τον περασμένο Οκτώβρη, πρόθεσή της να αγοράσει -την εδρευόμενη στο αεροδρόμιο London Gatwick- GB Αirways, η οποία λειτουργούσε ως franchise εταιρία της British Airways και πρόκειται για μια συμφωνία που αναμένεται τελικά να ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2008 (τότε αναμένεται η έγκριση των Βρετανικών αρχών). Η GB θα συνεχίσει να πραγματοποιεί τις πτήσεις της κάτω από την επωνυμία της British Airways μέχρι και τις 29 Μαρτίου του 2008, ημερομηνία από την οποία και μετά όλες οι πτήσεις της GB θα εκτελούνται από την easyJet. Οι πτήσεις τις GB από 30 Μαρτίου 2008 και μετά δε μπορούν πλέον να αγοραστούν από την British Airways. Η easyJet πιστή στο συνεχή της στόχο για προσφορά ανταγωνιστικότητας και επιλογών στους πελάτες της, ήρθε σε τέτοια συμφωνία με την GΒ ώστε πλέον να μπορεί να προσφέρει όλες τις πτήσεις της μέσω της ιστοσελίδας της.

Με αυτή την στρατηγικής σημασίας κίνηση, η easyJet εμπλουτίζει και επεκτείνει το δίκτυό της, αφού πλέον θα προσφέρει στους πελάτες της 66 διαδρομές από το αεροδρόμιο London Gatwick και άλλες 6 από αυτό της πόλης του Manchester.

Ιδιαίτερης σημασίας γεγονός για την easyJet αποτελεί και η εισαγωγή δημοφιλών θερινών ελληνικών προορισμών στο δίκτυό της και πιο συγκεκριμένα αυτών της Μυκόνου, του Ηρακλείου Κρήτης, της Κέρκυρας αλλά και της Ρόδου, αφού σε συνδυασμό με τον διπλασιασμό των πτήσεων της εταιρίας από Αθήνα για Παρίσι (2 πτήσεις καθημερινά) και με την αύξηση των πτήσεων από Θεσσαλονίκη προς Λονδίνο (4 εβδομαδιαίως), καταδεικνύεται η περαιτέρω επέκταση και εδραίωση της εταιρίας στον ελληνικό εναέριο χώρο μεταφορών.

(πηγή: www.traveldailynews.gr, 4/1/2008)

Δεν υπάρχουν σχόλια: